NORISK Private Cloudcloud

De NORISK-cloud

Cloud is, anno 2015, een veelgehoord begrip, maar wat houdt de Cloud precies in? En waarmee onderscheidt de NORISK-Cloud zich van alle andere Cloud-aanbieders?
 

Werken in de Cloud

Bij “werken in de Cloud” wordt gebruikgemaakt van een centraal aangeboden IT-infrastructuur en resources waar u als klant een deel van huurt. Het werken in de Cloud brengt meerdere algemene voordelen met zich mee: de organisatie hoeft niet te investeren in eigen apparatuur en software en men betaalt enkel voor het gebruik ervan (schaalbaar). Daarnaast is de Cloud, met ieder device dat over internet beschikt, altijd en overal toegankelijk en kent een zeer hoge beschikbaarheid. 

"  De algemene voordelen gelden vanzelfsprekend ook voor de NORISK-Cloud. Maar wat zijn nou precies de specifieke voordelen van de NORISK Private Cloud? "

  • Maatwerk: geen organisatie is hetzelfde. Een standaard Clouddienst kan daardoor ontoereikend zijn. NORISK IT Groep onderkent dat en past de Cloud volledig aan naar de wensen van de klant.
  • Veilig in Nederlandse datacentra: De NORISK Cloud betreft een volledig redundant opgezette IT omgeving, veilig opgeborgen in datacenters in Noord-Nederland welke beiden ISO27001 gecertificeerd zijn. Groot voordeel: bedrijfsinformatie blijft dus met 100% zekerheid vertrouwd opgeslagen in Nederland en vallen daarmee onder de Nederlandse wet- en regelgeving.
  • Kwaliteit als basis: NORISK IT Groep bindt klanten door het bieden van kwaliteit. Dit realiseren wij door geschoolde helpdeskmedewerkers en specialisten zodat u verzekerd bent van een stabiele omgeving.  Mocht er onverhoopt een reden zijn om toch als partijen uitelkaar te gaan, dan denkt NORISK IT Groep nog steeds met u mee middels een uitfaseringsstrategie. 
 
" De NORISK Private Cloud biedt u gegarandeerd een risicoloze oplossing voor  het overzetten en opslaan van uw gevoelige organisatiedata in de Cloud.  "

Meer weten over mogelijkheden en tarieven? 
Neem contact op met onze Cloudspecialisten via 088-6674700  of info@noriskit.nl.

NORISK Private Cloud Contact


 

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk

Offerte aanvragen2012 - 2019 All Rights Reserved. NORISK Software BV  

s