NORISK IT Groep is een in Groningen gehuisveste, innovatieve en tevens groeiende IT-dienstverlener. Zij levert infrastructurele IT-oplossingen en Clouddiensten aan grote en middelgrote organisaties in de profit en non-profit in Noord-Nederland. De toegevoegde waarde ligt onder andere in het conceptmatig meedenken met de wensen van klanten, waarna delivery, implementatie en service volgen. Oplossingen bestaan bijvoorbeeld uit (een combinatie van) business intelligence, private Cloud, public Cloud, werkplekoplossingen, mobiele applicaties en IT infrastructuur.

Blije medewerkers, betrokkenheid, eigenaarschap en slagvaardig handelen hebben geleid tot langdurige klantrelaties en een prominente positie op de Noordelijke IT-markt. NORISK is Microsoft CSP (Cloud Solution Provider) en beschikt tevens over een eigen, op basis van Azure-technologie gebouwde, Private Cloud.

NORISK maakt zich, na een fase van professionalisering, op voor verdere groei. Zij beoogt de best gewaardeerde IT-dienstverlener van Noord-Nederland te zijn, bij zowel klanten, medewerkers als business partners. Hiertoe zoekt zij in exclusieve samenwerking met ASBR een slagvaardige Senior Accountmanager IT die vanuit inhoudelijk advies en conceptmatige oplossingen klanten ècht een stap verder helpt. Een uitdagende rol in een state-of-the-art IT-omgeving waarbij je adviseert met de nieuwste technieken, prominent bijdraagt aan de positionering in de markt en zelf ook innovatieve ontwikkelingen volgt. Zie ook www.noriskit.nl.

Senior Accountmanager IT

Innovatieve IT-dienstverlening en customer intimacy

 

De uitdaging bij NORISK IT GROEP

Ben jij de inhoudelijke IT-gesprekspartner die klanten met innovatieve oplossingen ècht verder helpt? Weet jij bestaande relaties te binden en werk je hiernaast een deel van je tijd consequent en gedegen aan new business? Dàn pas je als Senior Accountmanager IT wellicht bij NORISK!

 

NORISK is trots en zuinig tegelijk op haar huidige klantenportefeuille. Jij krijgt echter vanaf de eerste dag het vertrouwen om het serviceniveau, klanttevredenheid en uitbouwen van de klantrelatie en business voor jouw rekening te nemen. Dat is de gezonde basis van deze mooie rol.

 

Het andere deel bestaat uit het genereren van new business bij nieuwe relaties. Je adviseert nieuwe potentiele relaties om hun IT-oplossingen slimmer, sneller, goedkoper, stabieler en/of ‘gewoon’ beter te regelen. Ook in dit deel krijg je veel zelfstandigheid en ruimte; je volgt de actualiteit, bouwt een netwerk op en zoekt gericht nieuwe klanten die passen binnen de strategie en focus van NORISK. Jij verliest het hele proces van offerte tot en met oplevering en facturatie geen moment uit het oog.

 

Technisch inhoudelijk kun je terugvallen op een onlangs versterkte afdeling Service & Delivery, waar je gedurende de projectuitvoer nauw contact mee hebt. Je draagt direct bij aan klantgeluk, groei en het rendement van NORISK IT Groep. Je legt verantwoording af aan de Sales Manager, met wie je qua marktbewerking zeer nauw optrekt.

 

 

 

 

Het ideaalprofiel

·         Minimaal HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur een afgeronde commerciële- en/of informatica gerelateerde vooropleiding.

·         Meerjarige saleservaring (managed) IT-diensten bij een zakelijke IT-dienstverlener.

·         Ervaring in het projectmatig adviseren en verkopen van complete IT- en Cloudoplossingen, bijvoorbeeld Microsoft Azure.

·         Up-to-date kennis van datamanagement, datacenter infrastructuren, Microsoft en Citrix.

·         Een bestaand netwerk in Noord-Nederland is meer dan welkom, het helpt je om snel je weg te vinden.

·         Je bent bevlogen, initiatiefrijk en beweegt je soepel tussen diverse gesprekspartners en klanttypen.

·         Je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden en weet verbindingen te realiseren.

·         Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Interesse in NORISK?

Spreekt de functie bij NORISK je aan en voldoe je aan het gestelde profiel? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie. Je kunt je hiervoor (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Edwin Klomp via vacature@asbr.nl. Voor vragen of een toelichting kun je desgewenst bellen naar 088-1260440, of na kantoortijd op 06-55194295.2012 - 2019 All Rights Reserved. NORISK Software BV  

s