sitemanager
Het CMS van NORISK Software heet: "NORISK Sitemanager". Dit CMS is een zeer krachtig en simpel in gebruik, eigen ontwikkeld Content Management Systeem. NORISK-websites en applicaties (zoals deze website) worden door Sitemanager aangestuurd. 
 

Een vernieuwd CMS

De NORISK-expertise, op het gebied van websitebeheer en behaalde voorkennis uit de afgelopen 15 jaar, ligt ten grondslag aan de Sitemanager. Met recht spreekt NORISK IT Groep van een compleet ander content management systeem (CMS). Haar functionaliteiten zijn toegespitst op het beheren van de (bestaande) website(s) en is niet gemaakt vanuit de gedachte een bepaald type website aan te sturen. Koppelingen met meerdere databases is mogelijk, daardoor kunnen meerdere websites in één omgeving worden bewerkt. 
 

Voordelen van Sitemanager

De Sitemanager wordt naar eigen wensen ingericht. Ook heeft de Sitemanager flexibele configuratiemogelijkheden, die zorgen voor diverse inrichtmogelijkheden. De functies van de website zijn opgenomen in een eigen beheeromgeving: vrijgesteld van dure te ontwikkelen oplossingen. Eindeloze functionale mogelijkheden zonder een hoge investering! Meer informatie over deze software? Neem contact op met Stephan Soolsma.2012 - 2019 All Rights Reserved. NORISK Software BV  

s