missievisiesoftware
NORISK Software biedt als dochteronderneming van NORISK IT Groep ondersteuning aan kleine en grote organisaties, waarbij zij kostenbesparende software oplossingen realiseert. De kennis van organisatieprocessen weet NORISK Software te vertalen naar een applicatie. Om de wensen en eisen van een organisatie te implementeren in de software, is een nauwe samenwerking van belang. Gedurende dit proces heeft de klant altijd inzicht in en grip op de ontwikkeling.

Software integraties

Elke onderneming maakt gebruik van verschillende applicaties waarin verschillende processen worden uitgevoerd. Veelal wenst een manager (of medewerker) toegang tot bepaalde onderdelen van deze informatie. NORISK Software voegt de informatie uit deze verschillende systemen samen voor een snel inzicht in bijvoorbeeld bedrijfsprocessen of financiële informatie.


Maatwerk

NORISK Software kiest bewust voor maatwerk. Organisaties zijn niet gelijk en de processen zeker niet. Met de ontwikkel-bouwstenen van NORISK worden maatwerkapplicaties gerealiseerd: de NORISK-Standaard staat garant voor modulaire en veilige bedrijfssoftware. Maatwerk wordt de laatste jaren onderschat! Vaak kiezen organisaties voor zogeheten openssource oplossingen. NORISK vindt dat een op maat geschreven software beter van dienst is en kostenbesparend werkt.2012 - 2019 All Rights Reserved. NORISK Software BV  

s