missie_visie

Moderne IT die het altijd doet

De missie van NORISK IT Groep is moderne IT leveren die het altijd doet. Binnen dat kader realiseert NORISK IT Groep het ontwerp, levering en installatie, alsmede het onderhoud en beheer op systemen en infrastructuren, voor grote en middelgrote organisaties in Noord-Nederland. NORISK IT Groep biedt specialistische kennis op het gebied van datamanagement, networking, virtualisatie, security, mobility en workspace management.
Samen met haar dochterondernemingen NORISK Visionair, NORISK Facilitair en NORISK Software, en enkele gespecialiseerde partnerorganisaties, bedient NORISK IT Groep haar klanten van A tot Z bij het formuleren en realiseren van hun IT-vraagstukken. 
 

Visie

NORISK IT Groep wil de best gewaardeerde IT-onderneming van Noord-Nederland zijn. Dit realiseert de  onderneming door de eigen medewerkers maximaal te motiveren en hun sterkten optimaal te benutten. Daardoor leveren zij de beste prestatie die uiteindelijk leidt tot aantoonbare kwaliteit en maximale klanttevredenheid. Uiteindelijk is de langetermijnrelatie met de klant leidend bij iedere actie van de onderneming. Het succes van de onderneming wordt dus primair meetbaar in de blijheid van werknemers en secundair in de klanttevredenheid.
 

Geen risico

Bewust genomen risico’s kunnen het leven af en toe kleur geven. IT in een zakelijke omgeving raakt echter grote groepen mensen en daarom moeten risico’s zoveel mogelijk worden uitgesloten. IT moet simpelweg altijd en overal op een veilige manier beschikbaar zijn. Want nagenoeg alle primaire processen zijn ervan afhankelijk.
NORISK IT Groep beschikt over een mooie combinatie van kundige seniors met lange praktijkervaring en meer recentelijk afgestudeerde medewerkers die met frisse eagerness naar de projecten kijken. Zij hebben samen eenduidige keuzen voor het kwaliteitsportfolio gemaakt en hebben op basis van die technologieën een optimaal presterende Cloud propositie gebouwd.
 

Organisatie

NORISK IT Groep stimuleert persoonlijk ondernemerschap en stuurt op actie. Er is een duidelijke koers, maar de eigen inbreng van ieder teamlid telt. Waar mogelijk wordt ‘de buitenwereld binnengehaald’, want alleen met gedegen branche- en organisatiekennis worden juiste IT-adviezen geformuleerd. Door in wisselende samenstellingen projectmatig (horizontaal) te organiseren ontstaat de dynamiek die nodig is om succesvolle innovatie te realiseren, natuurlijk binnen de vooraf gestelde budgettaire ruimte.2012 - 2019 All Rights Reserved. NORISK Software BV  

s