Onderwijs.

NORISK IT biedt een veilige leer- en werkomgeving en helpt docenten hun onderwijsvisie te vertalen naar een doelgericht IT- beleid. We hebben alle diensten in huis en zijn zo uw full-service partner op het gebied van IT, Communicatie en Security. Onze specialisten kunnen uw IT-infrastructuur upgraden, realiseren en afstemmen op uw wensen en behoeften.

dewerkplekonderwijs

NORISK IT is de Werkplekspecialist

Samen met onze zusterbedrijven bedienen we momenteel meer dan achthonderd onderwijsinstellingen in het hele land. Van scholen met primair, speciaal en voorgezet onderwijs tot MBO-opleidingen, hogescholen en universiteiten. Wij leveren de complete service. Wij leveren de randvoorwaarden (service, onderhoud en financiering). En de bijbehorende diensten (beheer, advies en ondersteuning). Daarnaast kunnen wij de leerlingen ook voorzien van laptops of tablets. Dit kunnen wij volledig voor u verzorgen via een eigen webshop. Het is maar net wat u nodig heeft.

overheid norisk it

Toekomstbestendig.

Docenten en leerlingen/studenten kunnen vanaf nu overal en altijd optimaal met elkaar samenwerken.  De wereld verandert en daarmee de vraag die wij krijgen vanuit de onderwijsinstellingen. Beide partijen verlangen steeds vaker naar een online dienstverlening met een feilloze en veilige manier tot online samenwerken, een goede interne communicatie en daarbij de garantie van de veiligheid van de gegevens.

NORISK IT is de verbinding die een slimme, efficiënte en toekomstbestendige oplossingen weet te realiseren. Voor ons is communicatie meer dan alleen een middel voor het uitwisselen van informatie. Wij leveren oprechte aandacht door IT, Communicatie en Security als één service te zien. Daarnaast hebben wij de ervaring in het onderwijs en zijn we niet alleen expert op ons vakgebied. Het goede van twee werelden gecombineerd, zodat u optimaal kunt functioneren.

Verbinding door Aandacht, wij leveren de oplossing.

NORISK IT
IT drijft de toekomst. Voor zaken. Voor het werk. Voor het leven. Voor jou. Wij begeleiden en voorzien u van de juiste oplossingen. 

Contact