Support en Beheer.

NORISK IT zorgt ervoor dat u altijd en overal kan doorwerken door 24/7 Support en Beheer oftewel de Managed Services te leveren. Maakt u zich geen zorgen, dat doen wij voor u! Dat is letterlijk wat er gebeurt; standaard ontvangt u namelijk de Basic Service wanneer u een product of dienst bij ons afneemt. Daarnaast kijken onze specialisten samen met u naar de best mogelijke oplossing die aansluit bij uw wensen. Denk hierbij aan een specifiekere dienst waarbij u het volledige beheer uit handen geeft. Proactie! Dus voor er iets kan ontstaan, moet het al opgelost zijn.

service en beheer
service en beheer

Focus op Aandacht.

Aan het werk kunnen, en vooral aan het werk kunnen blijven, dat is wat NORISK IT  u kan garanderen. Ons doel is om al uw hoofdpijn rondom IT gerelateerde vraagstukken weg te nemen en dit doen wij door Support en Beheer ( oftewel Managed Services) aan te bieden. Een service die er specifiek op gericht is overal en altijd met plezier te werken. De service bieden we aan op verschillende niveaus met het oog op de gebruiker. De gebruiker moet altijd functioneel en efficiënt kunnen werken.

Het begint bij NORISK IT  altijd bij de Basic Service. Dit houdt in dat; u altijd veilig bent, wijzigingen doorgevoerd kunnen worden, er iemand voor u klaarstaat bij een Storing en daar waar gewenst een manager tot uw beschikking staat. Bij het eerste telefoontje heeft u gelijk de kennis tot uw beschikking die het probleem in kaart brengt en wordt u doorverwezen naar de juiste persoon. Geen lange omwegen en van het kastje naar de muur. Onze focus is u binnen een uur weer ‘on track’ te hebben.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Verbinding door Aandacht, wij leveren de oplossing.

NORISK IT
IT drijft de toekomst. Voor zaken. Voor het werk. Voor het leven. Voor jou. Wij begeleiden en voorzien u van de juiste oplossingen. 

Contact