Zorg.

NORISK IT is dé specialist die zorginstellingen ondersteunt; wij helpen bij de transitie van de groeiende zorgbehoefte en met de samenwerking tussen zorgverzekeraars, patiënten en cliënten. Onze oplossing hiervoor is: slimme toekomstbestendige IT-oplossingen waarbij u volledig de zorg voor IT, Communicatie en Security uit handen geeft. Wij weten wat er speelt op de werkvloer door onze jarenlange ervaring met organisaties in zorg en welzijn. We zijn dus niet alleen expert, maar we kennen ook de uitdagingen vanuit de praktijk en weten hoe wij moeten voorzien in die behoefte.

dewerkplekzorg

NORISK IT is de Werkplekspecialist

NORISK IT bedient al meer dan honderd zorginstellingen in het hele land. Wij hebben alle specialisten en diensten in huis als full-service partner. Wij leveren alles voor het realiseren van een goede en stabiele IT-infrastructuur: alle diensten zoals netwerkbeheer, advies (helpdesk)ondersteuning of trainingen en de hardware en software die daar bij hoort.

zorg norisk it

Efficient Werken.

Momenteel staan zorginstellingen voor grote en zeer diverse uitdagingen. De zorgkosten moeten omlaag, terwijl de productiviteit van de medewerkers en samenwerkende organisaties omhoog moet. De juiste slimme IT-oplossingen bieden dan een uitkomst; hierdoor ontstaan er goede verbindingen tussen alle partijen en de werkvloer.

NORISK IT levert deze verbinding, zodat uw medewerkers efficiënt en gemakkelijk kunnen (samen)werken en optimaal kunnen presteren. Een prettige, veilige en stabiele werkomgeving met voldoende bescherming, zodat privacygevoelige informatie is gewaarborgd. Gegevens zijn vanaf overal en altijd  beschikbaar voor de juiste behandelaars

Verbinding door Aandacht, wij leveren de oplossing.

NORISK IT
IT drijft de toekomst. Voor zaken. Voor het werk. Voor het leven. Voor jou. Wij begeleiden en voorzien u van de juiste oplossingen. 

Contact