Overheid.

NORISK IT is de verbinding voor de realisatie van een goede, veilige en stabiele IT-infrastructuur. Wij zijn de werkplekspecialist die ervoor zorgt dat u en alle medewerkers optimaal kunnen functioneren. We begeleiden de medewerkers en verzorgen trainingen voor beheer, advies en ondersteuning. Daarnaast leveren wij de benodigde hardware en software. Wat u ook nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw medewerkers en dienstverlening aan burgers optimaal functioneert en dat ze een veilige en stabiele werkomgeving hebben.

dewerkplekoverheid

NORISK IT is de Werkplekspecialist

Momenteel bedienen we, samen met onze zusterbedrijven, al meer dan honderd overheidsinstellingen in het hele land. Wij helpen hen doelgericht en efficiënt een IT-beleid te ontwikkelen en zorgen ervoor dat dit wordt gerealiseerd. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het adviseren van gemeenten. Dit varieert van inlichting over BIG (Baseline Informatiebeveiliging Gemeenten) of begeleiding bij CISO’s (Chief Information Security Officers).

overheid norisk it

dewerkplekoverheid

Verbinding met Beleid.

Hoe de ontwikkeling van het beleid of de wens van de samenleving zal zijn; wij groeien met u mee. NORISK IT levert de flexibiliteit en heeft de expertise in huis om in te schakelen op de actualiteit. Dit kan bijvoorbeeld gaan om opschaling binnen het bedrijf, omdat er nieuwe medewerkers bij zijn gekomen. Of dat er een nieuwe wet is doorgevoerd en uw software niet meer voldoet aan de vereiste standaard. Bij NORISK IT bent u in vertrouwde handen, zodat informatie en bescherming van persoonsgegevens is gewaarborgd.

Verbinding door Aandacht, wij leveren de oplossing.

NORISK IT
IT drijft de toekomst. Voor zaken. Voor het werk. Voor het leven. Voor jou. Wij begeleiden en voorzien u van de juiste oplossingen. 

Contact