WiFi as a Service.

Feilloos internet voor een vast bedrag per maand. NORISK IT levert letterlijk en figuurlijk deze ‘verbinding’. Geen hoge investeringen vooraf, zelf onderhoud plegen of storingen oplossen. Je huurt of koopt de benodigde apparatuur en hebt tegelijkertijd recht op ‘de verbinding’.  Een uitgebreide service met het specialisme van de medewerkers die er als vanzelfsprekend bij horen. WiFi as a Service, een ‘heerlijk’ scenario die deze droom werkelijkheid maakt.  

Draadloze Verbinding
WifiService

Professioneel Internet.

Altijd met meerdere gebruikers zeker zijn van een snelle en Efficiënte Verbinding. Met het WiFi 6 netwerk van NORISK IT bent u verzekerd van een betrouwbaar, stabiel en Veilig Netwerk die u eenvoudig op- en af kunt schalen. Een professionele WiFi-oplossing waarbij je niet hoeft te investeren in de benodigde apparatuur en waar de Service en Support is inbegrepen is bij de prijs. 

WiFi as a Service. WiFi is meer dan alleen een snelle verbinding, de WiFi van nu is van grote toegevoegde waarde binnen uw bedrijf. Het is een duurzame oplossing waarbij u bespaart; op het stroomverbruik, de economische levensduur, zijn Bedreigingen eenvoudig aan te pakken en is de uitbreiding naar thuiswerkers en nevenvestigingen een vanzelfsprekendheid. Plug and Play! Wij inventariseren, bestellen, implementeren en configureren alles voor u, zodat u eenvoudig en snel aan het werk kunt. 

Vrijblijvend een afspraak plannen
Verbinding door Aandacht, wij leveren de oplossing.

NORISK IT
Zorgeloos en Veilig Online .

Contact