Beveiliging.

Onbegrensd veilig; dat bent u bij NORISK IT. Uitstekende beveiliging; dat is waar u van verzekerd bent met onze toekomstbestendige veiligheidsoplossingen. Wij maken het eenvoudiger en vooral niet ingewikkeld voor uw IT-afdelingen. Wij leveren End-Point Veiligheidsoplossingen oftewel een volledig Beheerde Beveiliging die gelijk bescherming biedt en eenvoudig op- en afgeschaald kan worden.

beveiliging
systeembeveiliging

Maximale Standaard.

Eenvoudig en met een vast budget bent u altijd beveiligd tegen bedreigingen van buitenaf. Met de snelle End-Point bescherming van NORISK IT verzorgen we alle veiligheidschecks op uw apparaten. Vooraf maken we een inschatting en definiëren we welk veiligheidsbeleid voor u de juiste is. Geen onnodige verrassingen, u betaalt een vast bedrag per maand, ongeacht de software updates en bent altijd voorzien van de meest recente versies.

Wij begrijpen de noodzaak van Informatie Beveiliging en weten welke Preventie past bij uw Branche. Waar ook ter wereld uw organisatie zich bevindt en uit welke hoek de Bedreiging komt.  We testen uw Infrastructuur door regelmatig een Vulnerability Scan en Penetratie test uit te voeren in uw omgeving. Hierbij hanteren we een flexibele manier van werken, zodat u altijd klaar bent voor toekomstige ontwikkelingen. U kunt zich focussen op de groei van uw bedrijf en NORISK IT houdt zich bezig met uw Veiligheid.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Verbinding door Aandacht, wij leveren de oplossing.

NORISK IT
Zorgeloos en Veilig Online .

Contact