IT Beveiliging.

Onbegrensd veilig; dat bent u bij NORISK IT. Uitstekende IT beveiliging; dat is waar u van verzekerd bent met onze toekomstbestendige veiligheidsoplossingen. Wij maken het eenvoudiger en vooral niet ingewikkeld voor uw IT-afdelingen. Wij leveren End-Point Securityoplossingen oftewel een volledig Beheerde Beveiliging die gelijk bescherming biedt en eenvoudig op- en afgeschaald kan worden. Denk daarbij aan uw netwerkbeveiliging, informatiebeveiliging en alle IT- gerelateerde oplossingen die u binnen uw organisatie gebruikt.

beveiliging
systeembeveiliging

End-Point Security.

Security Specialist dat zijn wij, eenvoudig en met een vast budget per maand bent u altijd beveiligd tegen bedreigingen van buitenaf. Met de snelle End-Point Security van NORISK IT verzorgen we alle veiligheidschecks op uw apparaten. Vooraf maken we een inschatting en definiëren we welk type IT-Beveiliging voor u de juiste is. Geen onnodige verrassingen, u betaalt een vast bedrag per maand, ongeacht de software updates en bent altijd voorzien van de meest recente versies.

Wij begrijpen de noodzaak van Informatie Beveiliging en weten welke Preventie past bij uw Branche. Waar ook ter wereld uw organisatie zich bevindt en uit welke hoek de Bedreiging komt.  We testen uw Infrastructuur door regelmatig een Vulnerability Scan en Penetratie test uit te voeren in uw omgeving. Hierbij hanteren we een flexibele manier van werken, zodat u altijd klaar bent voor toekomstige ontwikkelingen. U kunt zich focussen op de groei van uw bedrijf en NORISK IT houdt zich bezig met uw Informatie Beveiliging.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Verbinding door Aandacht, wij leveren de oplossing.

NORISK IT
IT drijft de toekomst. Voor zaken. Voor het werk. Voor het leven. Voor jou. Wij begeleiden en voorzien u van de juiste oplossingen. 

Contact