De Werkplek.

NORISK IT, de Werkplek Specialist. Volledig ontzorgd kunt u dagelijks aan het werk, maar vooral aan het werk blijven! Inhoudelijk leveren wij een volledig beheerd en ingerichte werkplek voor een vast bedrag per maand waarbij u de ICT werkzaamheden volledig uitbesteed. Op deze manier kunt u altijd en overal Online Werken zonder vooraf hoge investeringen.

Proactief meedenken; dat is onze kracht! Voor er een probleem kan ontstaan, hebben wij het al opgelost. Met plezier kunnen werken, altijd en overal. NORISK IT levert de verbinding.

werkplek beheer

100% Online Werkgarantie.

Als u zaken doet met NORISK IT kunt u erop vertrouwen dat u altijd en overal met plezier Online kunt Werken. We zijn de Werkplek Specialist en hebben de Technische kennis en Techniek in huis en staan 24/7  voor u klaar. Alle ICT uitbesteden, een laptop die stukgaat of een WiFi-verbinding die niet meer werkt? Nog dezelfde dag garanderen we u dat het opgelost wordt.

Voor iedereen en altijd up-to-date, met onze compleet ingerichte werkplekken o.a. ondersteunt door Microsoft 365 heeft u beschikking over de laatste software versies en applicaties. Dit geeft medewerkers de vrijheid om overal en waar ook ter wereld met Teams (samen) te werken. NORISK IT verzorgt de Monitoring, levert een intelligente Beveiliging en beschermt uw data met de juiste Security instellingen. Kort samengevat, u hebt gegarandeerd de Perfecte Werkplek om Online te Werken.

Vrijblijvend een afspraak plannen
Verbinding door Aandacht, wij leveren de oplossing.

Lease of Aankoop?

NORISK IT biedt meerdere overeenkomsten om gebruik te kunnen maken van onze diensten, service of de aankoop van producten.
Zo bieden we de constructie in de vorm van een vast lease bedrag per maand en de vorm van een eenmalige aankoopsom. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Contact