Altijd en Overal kunnen werken

Met plezier en doeltreffend samen kunnen werken. Effectief met je Teams kunnen communiceren en werken waar ook ter wereld, is tegenwoordig een must voor iedere organisatie. Sinds de lancering in 2019 is Microsoft 365 en Teams de snelst groeiende app in de geschiedenis. Met het gebruik van Microsoft Teams door 330.000 bedrijven wereldwijd is Teams nu al een ongekend succes en onmisbaar in de bedrijfsprocessen. Uw bedrijf of organisatie is crisisproof  en toekomstbestendig met dit efficiënte stukje software. Vanaf nu kan iedereen met plezier Online Werken, samenwerken, overleggen en vergaderen.

0+
Bedrijven wereldwijd
0+
Aantal Licenties
0+
Aantal Organisaties

Communiceer effectiever

Ieder overleg is vanaf nu doeltreffend. Overleg met je Teams of groep op één locatie. Chatten, bestanden delen, notities maken, acties en taken aanmaken en vervolgens gelijk evalueren. Het kan vanaf nu!

Verbind, krijg werk gedaan

Creëer de verbinding tussen medewerkers en krijg iedereen op één lijn. Waar ook ter wereld samen sparren en meningen uitwisselen via de groeps-chat, Onlinevergaderingen, bellen of een Webconferentie.

Beschikbaar op ieder Device

Onderweg op de hoogte zijn. Veilig toegang hebben tot je documenten wanneer je onderweg bent, reageren of aansluiten bij een vergadering. De Microsoft Teams App op je telefoon biedt de mogelijkheid.

Start jij met Effectiever Communiceren?!

Gelijk starten met Microsoft 365?!

Download Informatie