Altijd en Overal kunnen werken

Met plezier en doeltreffend samen kunnen werken. Effectief met je team kunnen communiceren en werken waar ook ter wereld, is tegenwoordig een must voor iedere organisatie. Sinds de lancering in 2019 is Microsoft Teams de snelst groeiende app in de geschiedenis. Met het gebruik van Microsoft Teams door 330.000 bedrijven wereldwijd is Teams nu al een ongekend succes en onmisbaar in de bedrijfsprocessen. Uw bedrijf of organisatie is crisisproof  en toekomstbestendig met dit efficiënte stukje software. Vanaf nu kan iedereen met plezier samenwerken, overleggen en vergaderen.

0+
Bedrijven wereldwijd
0+
Licenties door Norisk IT
0+
Bedrijven voorzien door Norisk IT

Communiceer effectiever

Ieder overleg is vanaf nu doeltreffend. Overleg met je team of groep op één locatie. Chatten, bestanden delen, notities maken, acties en taken aanmaken en vervolgens gelijk evalueren. Het kan vanaf nu!

Verbind, krijg werk gedaan

Creëer de verbinding tussen medewerkers en krijg iedereen op één lijn. Waar ook ter wereld samen sparren en meningen uitwisselen via de groeps-chat, onlinevergaderingen, bellen of een webconferentie.

Beschikbaar op ieder Device

Onderweg op de hoogte zijn. Veilig toegang hebben tot je documenten wanneer je onderweg bent, reageren of aansluiten bij een vergadering. De Microsoft Teams App op je telefoon biedt de mogelijkheid.

Start jij met Effectiever Communiceren?!

Gelijk starten met Microsoft 365?!

Download Informatie