digivaardige medewerkers
Webinar 25 februari.

Word jij beetgenomen? Met regelmaat lezen we over Cybercrimininaliteit in de media. Phising, hackers, ransomware en CEO-fraude zijn de vaak terugkerende begrippen samen met hoge bedragen aan schade en/of verlies aan data. Uit onderzoek is gebleken dat 62% van de bedrijven zijn medewerkers onvoldoende traint en daardoor dagelijks veel risico loopt. Neem het voorbeeld van de universiteit Maastricht of de gemeente Twente, wanneer deze medewerkers digivaardiger waren geweest had dit allemaal voorkomen kunnen worden.

Wat is nu precies phishing, hoe werkt een phishing aanval en wat gebeurt er als jij, het bedrijf of de medewerkers wordt aangevallen? In dit webinar geven we antwoord op deze vragen en krijg je de tips en tools. Met de phish treat phishingsimulator wil NORISK IT ict managers de tools in handen geven om kwetsbare medewerkers te identificeren en hen relevante phishingsimulaties aan te bieden.

Webinar 25 februari 15.30 uur 
Doe mee en achteraf ben jij;  bewust van de gevaren, ontvangt je een gratis 30 dagen phishing assessment en een endpoint trial die past bij het vraagstuk van de organisatieLeer en ervaar welke stappen leiden tot een digivaardige organisatie, en dit alles in een gezellige setting. Vooraf ontvang je van ons een Gratis “smaakbox” zodat het webinar nog meer in de smaak zal vallen! 

Aanmelden kan via:  http://mrkt.link/RE2Ln

Security een hoofdzaak, pas deze intelligente beveiliging toe voordat je te laat bent.