De start van een optimale samenwerking. De Gemeente Noordenveld heeft het leveren van alle benodigde smartphones gegund aan NORISK IT. Het belang van de inzet van mobiele devices, waaronder de smartphone, wordt steeds groter in de bedrijfsvoering van gemeentelijke organisaties. Steeds meer functies en processen verschuiven van de traditionele werkplek naar een mobiele werkplek waarbij mobiele devices uitkomst bieden. Gemeente Noordenveld heeft ervoor gekozen om haar medewerkers te voorzien van smartphones met moderne specificaties, zodat de benodigde werkzaamheden optimaal kunnen worden uitgevoerd.

NORISK IT is verheugd op de samenwerking met Gemeente Noordenveld. NORISK IT onderstreept het belang van mobiele devices in de moderne bedrijfsvoering. Dit is de reden dat NORISK IT zich volledig heeft gespecialiseerd in het leveren en beheren van moderne werkplekken met daarbij aanvullende dienstverlening.
Beide partijen hebben veel vertrouwen in de samenwerking. Beide partijen zijn dicht bij elkaar gevestigd. Dit maakt ondersteuning op meerdere niveaus erg plezierig. De vele ervaring die NORISK IT inmiddels heeft opgedaan binnen de publieke sector in Noord Nederland geeft Noordenveld een vertrouwd gevoel.