Stimuleringsregeling € 50.000 E-health Thuis (SET)

De E-health Thuis (SET) is een speciale noodregeling ingericht: SET Covid-19. waarbij NORISK IT als Microsoft en Samsung partner uitermate goed uitgerust om uw organisatie te begeleiden. Per aanvraag is €50.000 beschikbaar om projectkosten voor het implementeren van de digitale toepassingen te kunnen betalen. Hulp bij de implementatie mag ingehuurd worden.

Daarnaast kan tot 50 procent van het bedrag worden besteed aan technologie zoals aanschaf van licenties of apparaten. Er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Alle zorgaanbieders kunnen gebruik maken van de regeling door het indienen van een korte aanvraag. Aanvragers ontvangen binnen maximaal 5 werkdagen reactie.

Na goedkeuring ontvangen zij binnen 5 werkdagen het subsidiebedrag. De noodregeling wordt 25 maart om 09.00 uur opengesteld via rvo.nl/set-corona. Om de kwaliteit, snelheid en continuïteit te waarborgen heeft NORISK IT een aantal stappen ondernomen en voorwaarden opgesteld om de Nederlands zorgorganisaties optimaal te ondersteunen. Reply hieronder voor alle mogelijkheden en details. https://lnkd.in/eN-xVyS