Wellicht verrassend voor u, voor NORISK IT is 2021 al begonnen! Vooruit lopen op een boekjaar “als het ware in de toekomst kijken” dat is wat wij kunnen. Een jaar met volop veranderingen en plannen die jullie “onze klant” ten goede komt. Dit heeft alles te maken met het feit dat NORISK IT onderdeel is van het Zweedse beursgenoteerde Dustin. En wat past er nou beter bij, “in de toekomst kijken” dan een thema als, “de moderne werkplek”?

Vanuit het huidige management kijken we terug op een jaar waarin er heel veel veranderd is. Afscheid van de oude directie, en het verder transformeren van NORISK IT naar een dienstverlenende organisatie waarbij de focus ligt op de toegevoegde waarde. Een hecht en gemotiveerd team die zich met passie inzet voor jullie optimale werkplezier.

We hebben in het afgelopen jaar veel mooie opdrachten mogen uitvoeren voor bestaande, maar vooral ook nieuwe klanten. Twee klanten willen we met trots onder de aandacht brengen. De Kwadrant Groep, waarvoor we een omgeving hebben ingericht waarin we alle mobiele devices beheren. We voeren hierbij een totaalconcept inclusief logistieke afhandeling tot aan de medewerker thuis. Het tweede parade paardje is het prachtige nieuwe ziekenhuis Saxenburgh te Hardenberg waarvoor we een nieuw werkplekconcept hebben ingericht. Een “nieuwe werkplek”, die door een gebruiker werd betiteld als, “GEWELDIG” en daar worden wij natuurlijk blij van!

Ook het komende jaar staat in het teken van groei, waarbij we onze verschillende oplossingen krachtiger willen neerzetten. De eenwording en integratie van de Dustin ‘zusjes’ speelt daarin een belangrijke rol, en deze zal verder gestalte krijgen. Dat heeft voor NORISK IT,  maar ook voor u een groot voordeel. Op deze manier zijn we in staat onze dienstverlening op een nog hoger niveau te brengen.  Verbinding door Aandacht te besteden aan onze klant, dat is de kernwaarde van de NORISK IT en ook Dustin.

Het effect van COVID19 is ook voor NORISK IT merkbaar. Een periode waarin de waarde van onze medewerkers en onze oplossing extra waardevol blijkt. Door optimaal gebruik te maken van software en techniek, zoals b.v. Microsoft Teams, zijn we dichtbij u. Onze missie; ‘Verbinding door Aandacht’, hebben we op deze manier gestalte kunnen geven.

Hopelijk weer tot snel, medewerkers en directie NORISK IT